Импресум

Издавач

Подравка д.д., Корпоративен маркетинг и комуникации Анте Старчевиќ 32, 48 000 Копривница, Хрватска

Тел. 385 48 651 202

Факс. 385 48 622 518

Email podravka@podravka.hr

Канцеларија во Загреб

Подравка д.д.., Сити Плаза 6, Славонска авенија 6, Зграда B2 / 6 кат 10000 Загреб, Хрватска

Тел. 385 1 4891 910

Факс 385 75 802 496

Email podravka@podravka.hr

Дизајн, копирајтинг и изработка на веб-страница

Ентервел д.о.о., Мандаличина улца 16, 10000, Загреб

Тел. 385 91 603 8205

Web https://enterwell.net

Email hello@enterwell.net

Концепт и идеја

ББДО, Шоштаричева 10/3, 10000, Загреб

Тел. 385 1 4813 300

Web https://www.bbdo.hr

Email info@bbdo.hr

Ја почитуваме вашата приватност

Нашата веб – страница за да работи правилно и постојано за да ги унапредуваме нашите услуги, користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страницата може да станат недостапни. Прочитајте повеќе во Услови за користење.

Вид на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки