vegeta vegeta
vegeta
За 60 години Вегета -
КРЕИРАЈ ЕТИКЕТА ЗА ВЕГЕТА!
game-ended
Откриј дали си и ти еден од 60-те најдобри кои креативноста ги донесе до вредните награди од Вегета
Наградната игра заврши, но и понатаму можеш да ја користиш апликацијата и да дизанираш етикети!
Започни креирање ПОГЛЕДНИ ГИ СИТЕ ЕТИКЕТИ
vegeta vegeta vegeta vegeta vegeta vegeta vegeta vegeta vegeta

ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ?

Ресторанот на Мајкл Џордан

во своите медитерански јадења ја користи Вегета како главен зачин.

8 милјарди лажици Вегета

ги збогатуваат јадењата во различни делови на светот во 2018 год.

Повеќе од 50
земји во светот

ја увезуваат Вегета на полиците на своите маркети

Vegeta.hr
ја освои наградата

за најдобра веб - страница во 2015 год

Времеплов на вегета

Отпатувај низ времето и откриј што ја прави Вегета толку посебна

1959

Ја почитуваме вашата приватност

Нашата веб – страница за да работи правилно и постојано за да ги унапредуваме нашите услуги, користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страницата може да станат недостапни. Прочитајте повеќе во Услови за користење.

Вид на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки